Je kunt nog tot donderdag 21 augustus inschrijven voor een weekend lang Optimistzeilen met trainingen, fun, wedstrijden, workshops voor ouders, barbecue en de Optimist Race Rond Eiland Pampus.


Voorlopig programma Famed Opti Summer Event

Zaterdag 23 augustus dienen de deelnemers en ouders zich tussen 10:00 uur en 11:00 uur aan te melden op het terras bij Sail-Today. De barbecue bonnen worden dan na contante betaling verstrekt. 
De trainingsgroepen worden vervolgens ingedeeld. Dit aanmelden is verplicht.

Opening:
Het Famed Opti Summer Event wordt zaterdag om 11:15 uur geopend. De boten zijn dan opgetuigd en de zeilers zijn omgekleed.

11:30 uur voorbespreking en daarna trainen! Zaterdagnamiddag barbecue en fun!

Zondag 24 augustus: Races en "Race Rond Eiland Pampus" en prijsuitreiking.


Het Famed Opti Summer Event begint al gauw. Dus schrijf snel in!  Alle Optimistenzeilers in de Optimist A, B en C, hun trainers en ouders zijn welkom in Muiderzand.

Inschrijven:
Je moet je wel inschrijven (zie link hieronder) en aangeven met hoeveel personen je komt barbecuen. Ook horen we graag of je trainer met RIB meekomt. We vinden het leuk als je eigen trainer met z'n RIB meedoet. Het FamedCoach4SailingTeam vindt het namelijk leerzaam en leuk om met andere zeilers, zeil- en/of clubteams samen te werken! Daarom organiseren we juist dit gezellige en leerzame evenement.

Updates:
Op Facebook kun je alle ontwikkelingen en nieuws over het weekend-programma op 23 en 24 augustus volgen.

Facebook Famed Opti Summer Event 2014 in Muiderzand
https://www.facebook.com/OptimistSummerEvent
Facebook FamedCoach4SailingTeam zie
https://www.facebook.com/FamedCoach4SailingTeam
Facebook Han zie
https://www.facebook.com/coach4sailing

Inschrijven doe je via de volgende link
::
http://www.sailcenter.nl/Famed-Opti-Summer-Event-2014-sp-63.html
Informatie: http://www.coach4sailing.nl/training-coaching/dagtrainingen


Tot in Muiderzand,

Han Beverwijk, als mede-organisator en Optimist trainer van het FamedCoach4SailingTeam
nieuwsc4soptisummer80814


 

 

 

Meer nieuws

Gepubliceerd op 24/04/2019, 18:44 door hbeverwijk
zeb-van-dorst-wint-de-magic-marine-easter-regattaZeb van Dorst wint de Magic Marine Easter Regatta! Maar liefst 4 teamleden eindigde in de top 12!!! Bij de Benjamins werd Marijn 4e! Super prestatie van onze zeilers op deze internationale Optimistwedstrijd met 240 deelnemers!!Zeb van Dorst wint de Magic Marine Easter Regatta! Maar liefst 4 teamleden eindigde in de top 12!!! Bij de Benjamins werd Marijn 4e! Super prestatie van onze zeilers op deze internationale Optimistwedstrijd met 240 deelnemers!!
Gepubliceerd op 17/11/2018, 14:15 door hbeverwijk
a-b-selectie-2018-braasemmermeerVerslag A-B selectie 2018 Braasemmermeer door Signe Brinkert Op 6 en 7 oktober was de laatste selectie wedstrijd van het jaar. De eerste dag begon met uitstel, maar later kwam de wind. Het was niet veel ,maar genoeg om te kunnen varen. Tijdens de uitstel hadden we veel plezier, ook met onze mascottes: de honden Epke en Sven. We hebben zaterdag 2 wedstrijden gevaren. In de avond ging ik samen met mijn ouders en broertjes naar een huisje in de buurt. Daar hebben we geslapen om de volgende dag...
Gepubliceerd op 30/10/2018, 13:56 door hbeverwijk
verslag-herfstkamp-2018Verslag Herfstkamp 2018 door Tian Ming Het herfst kamp in Brouwersdam (20 t/m 24 oktober 2018) was heel gezellig en leuk. We hebben lange dagen gemaakt en konden elke dag goed zeilen. De eerste 2 dagen was er iets minder wind maar de dagen daarna was er een stevige wind. Ik vond het leuk om in verschillendeweersomstandigheden te varen. En we hebben een paar keer zeehonden gezien. Naast het zeilen hebben we in de ochtenden aan wal gesport en in de avond video analyses van onszelf bekeken. Dat...

Tweets

Adverteerders

Onze sponsors

Sponsor ons gratis!

SponsorKliks, gratis sponsoren!