Je kunt nog tot donderdag 21 augustus inschrijven voor een weekend lang Optimistzeilen met trainingen, fun, wedstrijden, workshops voor ouders, barbecue en de Optimist Race Rond Eiland Pampus.


Voorlopig programma Famed Opti Summer Event

Zaterdag 23 augustus dienen de deelnemers en ouders zich tussen 10:00 uur en 11:00 uur aan te melden op het terras bij Sail-Today. De barbecue bonnen worden dan na contante betaling verstrekt. 
De trainingsgroepen worden vervolgens ingedeeld. Dit aanmelden is verplicht.

Opening:
Het Famed Opti Summer Event wordt zaterdag om 11:15 uur geopend. De boten zijn dan opgetuigd en de zeilers zijn omgekleed.

11:30 uur voorbespreking en daarna trainen! Zaterdagnamiddag barbecue en fun!

Zondag 24 augustus: Races en "Race Rond Eiland Pampus" en prijsuitreiking.


Het Famed Opti Summer Event begint al gauw. Dus schrijf snel in!  Alle Optimistenzeilers in de Optimist A, B en C, hun trainers en ouders zijn welkom in Muiderzand.

Inschrijven:
Je moet je wel inschrijven (zie link hieronder) en aangeven met hoeveel personen je komt barbecuen. Ook horen we graag of je trainer met RIB meekomt. We vinden het leuk als je eigen trainer met z'n RIB meedoet. Het FamedCoach4SailingTeam vindt het namelijk leerzaam en leuk om met andere zeilers, zeil- en/of clubteams samen te werken! Daarom organiseren we juist dit gezellige en leerzame evenement.

Updates:
Op Facebook kun je alle ontwikkelingen en nieuws over het weekend-programma op 23 en 24 augustus volgen.

Facebook Famed Opti Summer Event 2014 in Muiderzand
https://www.facebook.com/OptimistSummerEvent
Facebook FamedCoach4SailingTeam zie
https://www.facebook.com/FamedCoach4SailingTeam
Facebook Han zie
https://www.facebook.com/coach4sailing

Inschrijven doe je via de volgende link
::
http://www.sailcenter.nl/Famed-Opti-Summer-Event-2014-sp-63.html
Informatie: http://www.coach4sailing.nl/training-coaching/dagtrainingen


Tot in Muiderzand,

Han Beverwijk, als mede-organisator en Optimist trainer van het FamedCoach4SailingTeam
nieuwsc4soptisummer80814


 

 

 

Meer nieuws

Gepubliceerd op 24/06/2018, 18:13 door hbeverwijk
ek-optimist-met-3-famedcoach4sailingteam-zeilers-in-scheveningen-van-startDit weekend was in Scheveningen nog de spannende finish van de Volvo Ocean Race en vandaag is het Optimist European Championship 2018 in Scheveningen van start gegaan.We zijn trots dat 3 zeilers van ons 12-koppige FamedCoach4SailingTeam zich selecteerd hebben en Nederland op dit EK Optimist in Scheveningen mogen vertegenwoordigen. Olaf Ganzevles start bij de "boys" en Victorine Kelderman en Signe Brinkert bij de "girls".We wensen alle EK Optimist deelnemers succes en veel plezier!Enjoy and have...
Gepubliceerd op 07/05/2018, 23:30 door hbeverwijk
famedcoach4sailingteam-meikamp-2018Door Ruud Wiegersma Ons Meikamp in Workum begon al op zondag na de United4sailing die ook in Workum was geweest. Iedereen ging douchen en het avondeten was rijst en werd geserveerd door Willem en Giny. Na een lekkere maaltijd konden we nog even praten, maar daarna ging al vrij snel iedereen naar bed. Deze nacht was er erg harde regen en na 5 uur proberen te slapen hebben de tentslapers waaronder ik besloten om de nacht verder in een huisje door te brengen. Er was alleen 1 probleem. We waren met...
Gepubliceerd op 15/04/2018, 09:16 door hbeverwijk
famedcoach4sailingteam-voorzien-van-lijnen-door-de-lijnenspecialistDoor Rick de Graaf High performance lijnen van de lijnenspecialist. Afgelopen weekend was het zover: Het hele Famedcoach4sailingteam is voorzien van lijnen door de Lijnenspecialist! Voor elke lijn op de optimist zijn high performance lijnen geleverd, die de standaard lijnen gaan vervangen. Dit gebeurde op de optispring in port Zelande. De eerste wedstrijd die meetelt voor de selectiestand.  Zoals altijd na wedstrijden, volgt de nabespreking. Alle kinderen van het...

Tweets

Adverteerders

Onze sponsors

Sponsor ons gratis!

SponsorKliks, gratis sponsoren!