Je kunt nog tot donderdag 21 augustus inschrijven voor een weekend lang Optimistzeilen met trainingen, fun, wedstrijden, workshops voor ouders, barbecue en de Optimist Race Rond Eiland Pampus.


Voorlopig programma Famed Opti Summer Event

Zaterdag 23 augustus dienen de deelnemers en ouders zich tussen 10:00 uur en 11:00 uur aan te melden op het terras bij Sail-Today. De barbecue bonnen worden dan na contante betaling verstrekt. 
De trainingsgroepen worden vervolgens ingedeeld. Dit aanmelden is verplicht.

Opening:
Het Famed Opti Summer Event wordt zaterdag om 11:15 uur geopend. De boten zijn dan opgetuigd en de zeilers zijn omgekleed.

11:30 uur voorbespreking en daarna trainen! Zaterdagnamiddag barbecue en fun!

Zondag 24 augustus: Races en "Race Rond Eiland Pampus" en prijsuitreiking.


Het Famed Opti Summer Event begint al gauw. Dus schrijf snel in!  Alle Optimistenzeilers in de Optimist A, B en C, hun trainers en ouders zijn welkom in Muiderzand.

Inschrijven:
Je moet je wel inschrijven (zie link hieronder) en aangeven met hoeveel personen je komt barbecuen. Ook horen we graag of je trainer met RIB meekomt. We vinden het leuk als je eigen trainer met z'n RIB meedoet. Het FamedCoach4SailingTeam vindt het namelijk leerzaam en leuk om met andere zeilers, zeil- en/of clubteams samen te werken! Daarom organiseren we juist dit gezellige en leerzame evenement.

Updates:
Op Facebook kun je alle ontwikkelingen en nieuws over het weekend-programma op 23 en 24 augustus volgen.

Facebook Famed Opti Summer Event 2014 in Muiderzand
https://www.facebook.com/OptimistSummerEvent
Facebook FamedCoach4SailingTeam zie
https://www.facebook.com/FamedCoach4SailingTeam
Facebook Han zie
https://www.facebook.com/coach4sailing

Inschrijven doe je via de volgende link
::
http://www.sailcenter.nl/Famed-Opti-Summer-Event-2014-sp-63.html
Informatie: http://www.coach4sailing.nl/training-coaching/dagtrainingen


Tot in Muiderzand,

Han Beverwijk, als mede-organisator en Optimist trainer van het FamedCoach4SailingTeam
nieuwsc4soptisummer80814


 

 

 

Meer nieuws

Gepubliceerd op 30/10/2018, 13:56 door hbeverwijk
verslag-herfstkamp-2018Verslag Herfstkamp 2018 door Tian Ming Het herfst kamp in Brouwersdam (20 t/m 24 oktober 2018) was heel gezellig en leuk. We hebben lange dagen gemaakt en konden elke dag goed zeilen. De eerste 2 dagen was er iets minder wind maar de dagen daarna was er een stevige wind. Ik vond het leuk om in verschillendeweersomstandigheden te varen. En we hebben een paar keer zeehonden gezien. Naast het zeilen hebben we in de ochtenden aan wal gesport en in de avond video analyses van onszelf bekeken. Dat...
Gepubliceerd op 10/10/2018, 13:38 door hbeverwijk
8-famedcoach4sailingteam-zeilers-in-de-top-20-van-ocn-selectiestand-2018Afgelopen weekend was alweer de laatste OCN Selectiewedstrijd en daarbij ook het laatste evenement van het FamedCoach4SailingTeam 2017-2018. We hebben we een leuk, enthousiast en succesvol team gehad met veel trainingsdagen en mooie wedstrijdresultaten! De zeilers trainden hard en werkten aan hun persoonlijke doelstellingen. Teamleden selecteerden zich voor de WK en EK Optimist: Hidde is naar het WK gegaan en op het EK waren de teamleden Olaf, Victorine, Signe. Op de nieuwe OCN...
Gepubliceerd op 30/09/2018, 21:09 door hbeverwijk
het-europees-kampioenschap-optimist-2018-in-scheveningen-en-ek-teamzeilenDoor Olaf Ganzevles Signe, Victorine en ik (Olaf) hebben het Europees Kampioenschap gevaren. Verder in het Nederlandse team zaten 11 andere (14 in totaal). Over het hele evenement waren er ongeveer 260 zeilers. Ik heb mij als 2e geselecteerd in Nederland voor het EK. Ik ga vertellen hoe dat allemaal ging! Het EK in 2018 mocht Nederland organiseren. Dat was in Scheveningen. Dat deden ze zodat het tegelijk was met de Volvo Ocean Race. Voor het EK op zaterdag hadden we 2 dagen voor het meten en...

Tweets

Adverteerders

Onze sponsors

Sponsor ons gratis!

SponsorKliks, gratis sponsoren!