Door Rick de Graaf

High performance lijnen van de Lijnenspecialist.

Afgelopen weekend was het zover: Het hele FamedCoach4SailingTeam is voorzien van lijnen door de Lijnenspecialist! Voor elke lijn op de Optimist zijn high performance lijnen geleverd, die de standaard lijnen gaan vervangen. Dit gebeurde op de Optispring in Port Zelande. De eerste wedstrijd die meetelt voor de selectiestand.

Lijnenspecialist 1

Zoals altijd na wedstrijden,

volgt de nabespreking. Alle kinderen van het FamedCoach4Sailingteam zitten rond een tafel aandachtig te luisteren naar de evaluatie van Han Beverwijk. Ondertussen wordt er op de tafel ernaast een doos, dichtgeplakt met plakband van de Lijnenspecialist, neergezet. De kinderen verplaatsen hun aandacht heel even. Direct na de nabespreking staan alle zeilers van het team rond de tafel met de doos, nieuwsgierig naar wat er in zit. Een aantal kinderen weet het al: pakketten vol met Optimistlijnen van de Lijnenspecialist.

Lijnenspecialist 2

De Lijnenspecialist, de naam zegt het al, is gespecialiseerd in kwaliteitslijnen voor de watersport. Het FamedCoach4SailingTeam wordt al jaren lang gesponsord door de Lijnenspecialist en elk jaar ontvangen wij voor iedereen uit het team een pakket lijnen, zo ook dit jaar.

Vol enthousiasme en nieuwsgierigheid neemt elk teamlid zijn of haar pakketje in ontvangst en direct wordt gekeken wat er allemaal in zit. Een heel mooi pakket met allerlei kleuren, verschillende lijnen van verschillende diktes. Voor elk doel een speciale lijn.

Aankomend weekend is de United4 in Medemblik, wellicht zijn de standaardlijnen, van de Optimisten van het FamedCoach4SailingTeam, her en der al vervangen door de lijnen van de Lijnenspecialist. Goede resultaten zijn voor een groot deel afhankelijk van de zeiler, maar goed materiaal draagt daar zeer zeker een steentje aan bij. Op weg naar goede resultaten zal het aan onze lijnen zeker niet liggen!

Klik hier om ONLINE lijnen te bestellen op de website van de Lijnenspecialist.