Nieuws

dutch-youth-regatta-2019-zit-erop

Dutch Youth Regatta 2019 zit...


Het zit erop. DeDutch Youth Regatta 2019 was een groot succes. Fantastisch (bijna Topisch) weer en een wederom perfect georganiseerd evenement. Mooie resultaten voor het team met prijzen voor Signe (5e...
4-famedcoach4sailing-zeilers-geselecteerd-voor-het-wk-en-ek

4 FamedCoach4Sailing zeilers...


De 1e dag van de selectiewedstrijdenin Muiderzand was erharde wind, kou, regen en zelfs hagelbuien. Helaas voor vele besloot hetwedstrijdcomité dat er zaterdag slechts 1 wedstrijd werd gevaren. Zondag was...
Doel
Activiteiten
Training
Middelen

homeDoel

Coach4Sailing organiseert zeil- trainingen en begeleidt zeilers voor-, na- en tijdens wedstrijden in binnen- en buitenland.
Dit doen wij zowel voor het Watersportverbond, klassenorganisaties en verenigingen als voor individuele zeilers en zeilsters.

Coach4Sailing heeft zich gespecialiseerd in het geven van zeiltrainingen en het coachen van zeilers tijdens wedstrijden. Daarnaast geven we lezingen en workshops.

Coach4Sailing kan u verder helpen met:  
Het begeleiden van zeilers, individuele trainingsprogramma´s, "train-de-trainer-programma", (helpen) organiseren van evenementen en huren en vervoeren van trainingsmiddelen.

Zie voor meer informatie: de Activiteiten pagina >>

hometrainingfeedback

De training door Coach4Sailing bestaat altijd uit een voor- en nabespreking waarin het doel van de training wordt geformuleerd. 

Han Beverwijk geeft direct feedback aan de zeiler.
Met deze informatie kan de zeiler gelijk aan de slag.

trailerZweden klein

Coach4Sailing beschikt 
over de trainingsmiddelen die een training succesvol kunnen maken:

Coachboat RIB, geremde dubbeltrailer, trailer voor 2 zeilboten, boeien, whiteboards, foto en video-camera's, laptop en beamer met projectiescherm.

De Hoofdtrainer van Coach4Sailing is Han Beverwijk.
Han heeft zich gespecialiseerd in eenmansboten. Hij heeft meer dan 6 jaar lang de OCN Kern- en Jeugdploeg getraind. Veel zeilers kennen Han Beverwijk als Finnzeiler, als oud bestuurslid van de Finn Club Holland, als Lasertrainer, als 2.4mR-trainer, als train-de-trainer coach en als hoofdcoach van het FamedCoach4SailingTeam voor Optimistzeilers.

CoachKlantendagFamedaug2018

Coach4Sailing organiseert midweeks trainingen, zomerkampen, internationale zeilkampen, clinics en regioweekendtrainingen.

In 2019 is Han Beverwijk weer landelijk Regiotrainer van de Optimist Club Holland. Als OCN Landelijk Regiotrainer organiseert hij OCN-regio-midweeks trainingen in alle regio's. In juni is dit op woensdag- en donderdagmiddag in Loosdrecht.

Voor 2019 zijn er weer inspirerende trainingen en mooie evenementen gepland. Het uitgebreide Coach4Sailing Programma 2019 kun je het menu AGENDA vinden. 

Naast succesvolle zeilkampen en Grootwater Coach4Sailing Clinics en de twee Herfstclinics 2019 in Brouwersdam, worden in de zomermaanden ook veel buitenlandse wedstrijden bezocht. 
In 2019 begeleidt Coach4Sailing zeilers tijdens wedstrijden en trainingen in Spanje, Frankrijk, België, Italië en Duitsland. Voorgaande jaren zijn we bijvoorbeeld naar Palamós in Spanje, Bandol in Zuid-Frankrijk, Lanzerote, Kiel in Duitsland, Erquy, Crozon, Loctudy, de Open Franse Kampioenschappen, de Open Zwitserse Kampioenschappen, Nieuwpoort, de Open Belgische Kampioenschappen en Carcans- Maubuisson en La Rochelle in Frankrijk voor wedstrijd begeleiding in de Optimist geweest.
Sinds 2014 zijn ook de trainingen en wedstrijdbegeleiding in de Optimist tijdens de Ora Cup op het Gardameer zeer succesvol. 

HomeLenny2015Opti33 
Lenny Hofman is in 2017 Nederlands Kampioen Optimist Benjamin geworden. Op de Dutch Youth Regatta, de DYR 2017, veroverde hij de 1e plaats voor veel sterke concurrenten. Lenny is lid van het FamedCoach4SailingTeam 2016-2017. {Foto Coach4Sailing, Han Beverwijk}
 
BoottransportCamperKufstein
Bij de begeleiding van deze internationale evenementen door Coach4Sailing kunnen individuele zeilers zich ook aansluiten. Als invités van het FamedCoach4SailingTeam 2018-2019 gaan ook veel Optimistzeilers mee naar interessante internationale wedstrijden. Veelal wordt zo'n acieve wedstrijdzeilvakantie door de Optimistzeilers gecombineerd met een zomervakantie met het hele gezin.
Voor 2019 staan wedstrijden en clinics in Palamós, Bandol, Kiel, Nieuwpoort, Arco-Torbole en Le Plerin op het programma. In Nederland staan veel midweekstraingen voor Optimist, Laser, Splash, OK-dinghy en 2.4mR gepland. We geven daarbij training bij steeds verschillende clubs en op vaak verschillende locaties met uitdagende trainingsfasciliteiten.

Als u meer informatie zou willen ontvangen over een training, coaching, begeleiding of een presentatie, neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.

LaserSlepenLaRochelleEnOpti

homeCoach4sailing

famedcoach4sailingteam
Het FamedCoach4SailingTeam is een onderdeel van Coach4Sailing.

De visie van Han

homevisiecoachHan

Plan van aanpak Han Beverwijk: Voordat een training begint wordt door de trainer-coach eerst het zeilontwikkelingsniveau van de individuele zeiler onderzocht. De doelstelling van de zeiler wordt in kaart gebracht. Hierna wordt (samen) een trainingsplan opgesteld. Dit geldt voor zowel een dagtraining of voor een jaarprogramma. Tijdens de training is het geven van positieve feedback erg belangrijk om de zeiler zich beter te laten ontwikkelen. Han is erg kritisch tijdens de training en hij weet dat het geven van positieve feedback erg belangrijk is om de zeiler zich optimaal te kunnen laten ontwikkelen. Het plezier tijdens de training is belangrijk. Kennis over de persoonlijkheid van de zeiler helpt de trainer om de zeiler zich optimaal te laten ontwikkelen. Er wordt veel met individuele leerpunten en zogenaamde actiepunten gewerkt.

 

Sponsor ons gratis!

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Adverteerders

Onze sponsors

Sponsor ons gratis!

SponsorKliks, gratis sponsoren!